Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs vår integritetspolicy

Köpvillkor

Försäljningsvillkor

 

Samtliga priser på BÄVERN visas inclusive 25 % moms. Inga extra kostnader utöver frakt tillkommer. Efter lagd beställning skickas ett e-postmeddelande ut till köparen med detaljerad information om
köpet. Kvitto på betald vara följer alltid med paketet.
 

Personuppgifter

När du accepterar Bäverns köpvillkor så intygar du samtidigt att du tagit del av hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår Integritetspolicy.
 

Orderbekräftelse


En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som Ni har angivit i era kunduppgifter. Denna e-postadress används även vid eventuella kontakter med kundtjänst
 

Leveranstid


Vi sänder alltid er order senast 3 -10 arbetsdagar från det att Er beställning görs. Skulle någon vara tillfälligt vara slut i lagret kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får Ni meddelande om detta med uppskattad leveranstid, och kan då avbeställa ordern utan kostnad. Har ni inte fått nogon form av avisering att paketet skulle vara skickat inom 5 arbetsdagar från er beställning så ber vi  er kontakta oss omgående.

FraktDHL
Fraktkostnaden om du väljer DHL är 90-157 kr beroende av vikten på paketet. Paketet skickas till ditt närmaste DHL Service Point ombud. Har du önskemål om vilket ombud du vill att vi skall välja, så skriv
gärna det i "kassan" under "Meddelande". 

Aktuella Service Point ombud finner du här! 


Leverans sker via DHL  .  Alla leveranser till ombud SMS-aviseras, var därför noggrann när du anger ditt mobilnummer. När du fått en avisering via SMS eller e-post finns ditt paket att hämta ut hos anvisat ombud. Ta med dig sändningsnumret samt din legitimation. Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar. 

 
ÅT & FRAM debiterar 400:- er för ej utlösta paket för att täcka frakt- och expedieringskostnader. Ej utlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen.Betalningsvillkor/Betalningssätt


Kortbetalning/Direktbetalning:


Du kan tryggt  handla med kort hos oss genom Payson.

Paysonfaktura:


Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en fakturaavgift på 29:-. Betalningsvillkoren är 14 dagar och kommer att sändas separate med den e-post du angett vid betalning. För att betala med Paysonfaktura måste du fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60kr. Vi debiterar även en dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. 

Bankgiro:


Vill du hellre betala direkt till vårt bankgiro 5728-9191 går det också bra. Vi skickar din beställning så snart pengarna kommit in på vårt konto. Normalt inom 2-4 arbetsdagar. Viktigt! Ange ordernummer vid
betalning!

Personuppgifter


För att handla hos oss måste Ni fylla i alla obligatoriska fält i kassan. Det är viktigt att vi får Er e-postadress för att underlätta kommunikation i samband med order mm.

Vi förmedlar eller säljer aldrig uppgifter till tredje part.

 

Ångerrätt


Du har rätt att returnera beställda varor. Retur ska ske inom 14 dagar. De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick. Kontakta oss innan ni returnerar varan! 

Returer skickas till: 
ÅT & FRAM
Havrevägen 15
89233 Domsjö 

Du måste själv bekosta returporto. 

Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav. 

Ej utlösta varor


Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från DHL förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga våra kostnader som uppstår i samband med en sådan retur, i dagsläget ca 270 kr. Betalning skall ske med inbetalningskortet inom 10 dagar från fakturadatum. 

Reservationer


Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i marknadsföringen och för utgående varusortiment.

Vi har ingen förpliktelse att leverera varor med uppenbar fel prissättning.

Vi garanterar inte att varor levereras inom angiven tid då oförutsedda förseningar kan inträffa.

Vi lämnar ingen kompensation för olägenheter som kan uppstå vid eventuella förseningar.

Tvist


Tvist med anledning av tillämpningen eller tolkningen av dessa köpvillkor skall i första hand lösas genom förhandling mellan Kund och Butiken. Kan dessa parter inte komma överens avgörs tvisten i svensk domstol enligt svensk rätt.Enligt lag kan vi inte distribuera beställningen till personer under 18 år utan målsmans tillstånd. BÄVERN tar inget ansvar för försändelser som skickas till felaktiga adresser eller som är beställda av personer som inte är innehavavare av det kontokort som används.

BÄVERN serien ingår i företaget ÅT & FRAM orgnr: 630828-9088